VOCA PEOPLE - HUNGARY

A zenés színpad legújabb világszenzációja újra Magyarországon landol

A VOCA PEOPLE élő színpadi énekes produkció, amely az emberi hang döbbenetes erejét ötvözi a ritmusbeszéd, más néven beat box modern művészetével. A zenekar pusztán az énekhang eszközeivel életre kelti a legkülönbözőbb hangszerek, akár gitár, dob vagy trombita hangját. Az előadás olyan élményt nyújt, amely a zenei virtuozitást a nyolc színpadi előadóművész sziporkázó humorával teszi teljessé.

A VOCA PEOPLE tagjai kedves és barátságos űrlények, akiknek a csillaghajója kényszerleszállást kénytelen végrehajtani a Föld szokatlan környezetében, mert hajójuk különleges energiaforrása – a zenei harmónia – tartalékai teljességgel kiürültek. A kedves lények lassacskán megtanulják a bolygó szokásait és zenéjét, és a földi közönség segítségével újra feltöltik a zene hajtóerejével járművüket.

Slideshow Image 1

Az énekegyüttes tagjai örökzöld slágereket merőben új és rendkívül szellemes hangszerelésben szólaltatnak meg a színpadon. A fantasztikusan pörgős előadás során több mint hetven dallam szólal meg a barokktól egészen napjaink legnagyobb slágereivel bezárólag.

A VOCA PEOPLE együttest nyolc tehetséges zenész-idegen alkotja: három nőnemű idegen a női hangfekvést (alt, mezzo, szoprán) képviseli, míg a legénység három hímnemű tagja a férfiasabb basszus, bariton illetve tenor szólamokat. Két további hímnemű egyed beat-boxol és minden más habókos, nem emberi hanginger okozásáért is ők felelősek.

Az előadás óriási sikert ért el rövid időn belül az utóbbi években: Rövid időn belül közel mint 30 millió látogató fedezte fel őket a YouTube videómegosztón, és Nyugat-Európa és Észak- és Dél-Amerika, Ázsia szerte telt házak előtt óriási sikerrel turnéznak. Hazánkban 2012-ben először januárban, majd decemberben kápráztatták el a budapesti, debreceni és pécsi közönséget. 2014. November elején két év szünet után újra Budapesten és Pécsen találkozhatunk velük és töltődhetünk fel zenei enrgiával. „THE MUSIC IS UNIVERSAL”

Előadások:

2014. november 2. (15 és 19 óra) Budapest Kongresszusi Központ
2014. november 4. Pécs, Kodály Központ

Jegyek itt!

Idézetek a nemzetközi sajtóból:

"Mega-galaktikus szupersztárok…ezt mindenképp látni kell, hogy el is lehessen hinni"
CBS early news, USA

“Egyszerűen óriási! K.O.! Mindenki hihetetlenül feldobva távozott a nézőtérről.”
The New York Times

“Elbűvölő! Mozarttól Michael Jacksonig az emberiség zenéje – földöntúli harmóniákkal!”
Time Out New York

“Csak csodálni lehet az ilyen tiszta tehetséget. Épp olyan hallgatni őket, mint a Cirque du Soleil akrobatáit nézni.
Theatermania, New York

"Ezeknek az idegeneknek aranyból vannak a hangszálak a torkukban"
Le Parisien, France

"szűnni nem akaró ováció kísérte a Voca People előadását"
LA LIBRE BELGIQUE, Belgium

"zenei robbanás az, amit az a capella hagyományos műfajával művelnek ezek az ufók, miközben a modern színpadi humor felé is cinkosan kacsintgatnak”
24 HEURES, Switzerland

„Lélegzetelállító, magával ragadó és lendületes, nem szabad kihagyni...”
Ticinonews, Switzerland

„Különleges hangi adottságok, fantasztikus színpadi oldottság és komikus képességek koktélja. Ez az előadás képes minden kulturális határt áthidalni, miközben tömény móka és kacagás, egyszóval fenomenális! Senki ne hagyja ki.”
THE COMENTATOR